Gratis cadeaubon om energie te besparen

De energierekening wordt steeds hoger. Het helpt om zelf energiebesparende maatregelen te nemen. Plak bijvoorbeeld radiatorfolie achter uw radiator, gebruik een waterbesparende douchekop, plaats tochtstrips of stap over op led-verlichting. Of u nu in een koopwoning woont of een huurwoning heeft, het loont om nu een energiebon aan te vragen ter waarde van 80 euro. Die kunt u inwisselen voor energiebesparende producten. Wees er wel snel bij, want op is op.

 

Vier weken geldig

Op het moment dat u de bon aanvraagt, is hij vier weken geldig. U kunt de energiebon verzilveren in één van de deelnemende webshops of winkels bij u in de buurt. Heeft u het bedrag, of een deel van het bedrag na vier weken nog niet uitgegeven, dan gaat dat bedrag terug in de pot. Daar worden weer nieuwe energiebonnen van uitgegeven. 

 

Een energiebon aanvragen

U kunt de energiebon online aanvragen via www.regionaalenergieloket.nl/cadeaubon. Op deze webpagina leest u ook bij welke winkels u de bon kunt inwisselen. Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag, bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur naar het Regionaal Energieloket: 088 525 4110 lokaal tarief.

© 2024 Dorpsraad